Skandal u Srbiji: U parlamentu uhićena prostitutka

U SRBIJI u zgradi parlamenta policija je uhitila Suzanu P., za kojom je sud raspisao tjeralicu zbog profesionalnog bavljenja prostitucijom. Prema pisanju Pressa incident sa ženom dogodio se krajem veljače prošle godine, kada je Suzana P. stigla u parlament.

"Imala je malo garderobe na sebi i previše šminke. Kada su joj uzeti podaci radi provjere, utvrđeno je da je za njom još ranije raspisana potraga. Osiguranje je odmah pozvalo policiju i ona je uhićena. Dok su je privodili, ona je vikala, psovala, vrijeđala policiju", kazao je izvor Pressa iz parlamenta.

Ministar policije Ivica Dačić i predsjednica parlamenta Slavica Đukićn Dejanović potvrdili su istinitost ovih navoda. "Ona je privedena u okviru redovne kontrole i provjere osoba koja ulaze u parlament. Nakon što je dala svoje osobne dokumente, osiguranje je utvrdilo da je za njom raspisana potraga, jer koliko se sjećam, nije se odazivala na sudske pozive. Konkretno, radi se o raspisanoj potrazi Prvog osnovnog suda u Beogradu zbog krivičnog djela prostitucije. Ona je odmah nakon toga privedena sudu", kazao je Dačić, i dodao da ne zna iz kojeg razloga je Suzana P. došla u parlament.

Predsjednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović kazala je da je slučaj Suzane P. jedan u nizu uhićenih na vratima parlamenta.

Pročitajte više