LOKALNI IZBORI

Škare Ožbolt se hvali podrškom čelnika američkog grada koji ima 12.000 stanovnika

Foto: Pixsell/Wikipedia/JT Feldmus

TIM VESNE ŠKARE OŽBOLT pohvalio se je podrškom Pasqualea Menne, gradonačelnika grada Red Bank. Prema podacima iz 2010. godine, Red Bank ima oko 12 tisuća stanovnika.

Tim neovisne kandidatkinje tvrdi da se radi o gradonačelniku "vrlo bliskom Bidenu".

"S velikim entuzijazmom podržavam kandidaturu Vesne Škare Ožbolt za gradonačelnicu Grada Zagreba u ovom vremenu od povijesne važnosti za grad", napisao je u svom pismu podrške gradonačelnik Red Banka u okrugu Monmouth savezne države New Jersey.

Po njegovim riječima, povezanost SAD-a i Hrvatske važna je za stabilnost Europe i prosperitet Hrvatske te je nužno da gradonačelnica glavnog hrvatskog grada uživa dugotrajni skladni odnos, što će pomoći njegovim stanovnicima u postpandemijskom svijetu.

"Zagreb treba njenu viziju"

"Nema kandidata koji bolje doprinosi dužnosti i već priznatoj službi koju Vesna predstavlja svojim primjerom. Ona je bila savjetnica prvom hrvatskom predsjedniku, predsjednica Odbora za reintegraciju istočne Slavonije, reformska i vrlo hvaljena ministrica pravosuđa, članica je Mediteranske mreže izmiritelja, a to su tek neka od njenih postignuća", istaknuo je.

Menna smatra da Zagreb treba njenu viziju, vještine upravljanja, kompetentnost i iskustvo, a veza dvaju naroda bit će povećana predanošću koju ona donosi, što je dokazano kroz njezinu asistenciju u osiguravanju stabilnosti s NATO saveznicima tijekom mirovnog procesa i u periodu nacionalne stabilizacije.

Pismo podrške gradonačelnika Red Banka Vesni Škare Ožbolt by Index.hr on Scribd

Pročitajte više