Što je mogao Sanader ne može Tadić: Prekršajna prijava za šampanjac u VIP loži

NA OSNOVU zakona o sprječavanju nasilja i neprimjerenog ponašanja predsjednik Srbije danas je zaradio prekršajnu prijavu i to zbog toga jer je na nogometnom stadionu Marakana u Beogradu šampanjcem nazdravio za pobjedu Srbije na Rumunjskoj i plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoj Africi.

> Zgroženi djelatnik Arene Zagreb: VIP loža je bila točiona!

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije oglasilo se ovom slučaju posebnim priopćenjem za javnost u kojem stoji da je zahtjev za pokretanja prekršajnog postupka podnesen i protiv Nogometnog saveza Srbije, kao pravne osobe te Tomislava Karadžića, kao odgovorne osobe, kao i protiv fizičkih osoba Borisa Tadića iz Beograda, Tomislava Karadžića iz Subotice, Aleksandra Antića iz Beograda i Snežane Samardžić Marković iz Beograda.

Tadić: Samo sam se kucnuo

Predsjednik Tadić, prekršio je zakon nazdravljajući alkoholnim pićem na sportskom igralištu a od prijave nije ga spasila ni najava da će kaznu odmah platiti ako je prekršio zakon.

"Samo sam se kucnuo čašom", rekao je Tadić za beogradske medije dodajući da nije nešto pio tog dana, no u slučaju da se ocijeni da je prekršio zakon spreman je i odgovarati.

Podsjetimo kako je u našoj zemlji prije nekoliko mjeseci bila afera oko ispijanja alkohola u zagrebačkoj Areni za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva, no premijeru Ivi Sanaderu unatoč fotografijama i snimkama nitko iz policije nije uručio prekršajnu prijavu.

Pročitajte više