T-Com za korisnike fiksne telefonije uveo Govornu poštu

GOVORNA pošta omogućuje korisnicima da im pozivatelj, u slučaju da ne odgovore na poziv, ostavi poruku u pretincu govorne pošte. Korisnici ostavljenu poruku mogu preslušati sa svog ili nekog drugog telefona.

Za korištenje govorne pošte na fiksnom telefonu potrebno je aktivirati uslugu pozivom na besplatni broj Službe za korisnike 0800 9000 ili putem zahtjeva koji korisnici mogu dobiti na prodajnim mjestima T-Coma ili pronaći na stranici www.t-com.hr.

Korisnici mogu odabrati jedan od dva različita tipa govorne pošte: osnovni ili prošireni. Aktivacija osnovnog modela je besplatna i uključuje: 30 minuta za ostavljanje poruka na govornoj pošti, 60 sekundi za pozdravnu poruku, mogućnost čuvanja nepreslušanih poruka pet dana te čuvanje preslušanih poruka dva dana. Aktivacija proširenog modela iznosi 20 kn jednokratno i omogućuje: 60 minuta za ostavljanje poruka, 90 sekundi za pozdravnu poruku, čuvanje nepreslušanih poruka sedam dana i preslušanih četiri dana.

Za korištenje govorne pošte ne naplaćuje se mjesečna naknada. Preslušavanje poruka je besplatno ako ih korisnik preslušava sa svog telefona, a preslušavanje poruka s nekog drugog fiksnog telefona T-Com mreže naplaćuje se prema cijeni nacionalnog poziva za određeni tarifni model.

Korisnici će znati da imaju nepreslušane poruke kada prigodom pozivanja čuju promijenjeni ton slobodnog biranja. Za preslušavanje poruka s vlastitog telefona korisnici trebaju birati 1511, a ako preslušavaju s nekog drugog telefona, biraju 1512, zatim pozivni broj županije bez nule, vlastiti korisnički broj, # i na kraju svoju lozinku koju određuju prigodom prvog korištenja usluge. Radi sigurnosti, korisnici lozinku mogu naknadno mijenjati. 

Korisnici uslugu govorne pošte mogu isključiti tako da podignu slušalicu i otipkaju #73#, a mogu je  ponovno i aktivirati otipkavanjem koda*73#.

Usluga govorne pošte dostupna  je svim T-Com privatnim i poslovnim korisnicima analognih i ISDN BRA priključaka.

Pročitajte više