Tinejdžer ušao u krivi vlak pa pokušao iz njega iskočiti, skoro je poginuo

Foto: FAH

16-GODIŠNJI učenik prvog razreda jedne vinkovačke srednje škole pronađen je teško ozlijeđen na željezničkim tračnicama. Kobna nesreća dogodila se u utorak, u blizini željezničkog kolodvora u Starim Mikanovcima, selu u okolici Vinkovaca.

Kako doznaje Glas Slavonije, teške ozljede zadobio je 16-godišnjak iz Starih Mikanovaca, a pronađen je oko 500 metara od obiteljske kuće.

"Postoji sumnja da je riječ o nesretnom slučaju", naveli su jučer iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok je glasnogovornik Domagoj Džigumović potvrdio kako i dalje traje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti kobnog događaja.

Prema saznanjima, najvjerojatnije je riječ o nesretnom slučaju, jer pokazatelja da je možda riječ o pokušaju suicida - nema.

Neslužbeno, pretpostavke govore da je nesretni 16-godišnjak iskakao iz vlaka. Navodno je, vjerojatno pogreškom, ušao u brzi vlak koji oko podneva kreće iz Vinkovaca prema Zagrebu, a koji ne staje u Mikanovcima. Šesnaestogodišnjak se navodno vraćao iz Vinkovaca gdje ide u školu i pohađa praktičnu nastavu.

Pročitajte više