Tragedija u američkom zabavnom parku: Pad iz "vlaka smrti" koban za trogodišnjaka

OBDUKCIJA je pokazala da je trogodišnjak preminuo od ozljeda zadobivenih u padu s "vlaka smrti" u američkom Norridgeu u Chichagu.

Trogodišnji Jayson Dansby iz Doltona je proglašen mrtvim na mjestu događaja. Incident je službeno proglašen nesrećom, piše Lake County News-Sun. Policija iz Norridge je u subotu oko 19 sati primila nekoliko poziva koji su se odnosili na to da je dječak pao s "vlaka smrti" u obiteljskom zabavnom centru "Go Bananas".

Pao s visine od oko jednog metra


"To je vrlo tužna tragedija", kazao je vlasnik Go Bananasa Jarrold Marks te dodao da ne može niti zamisliti kako se osjećaju roditelji dječaka. Nesretni Jason se te večeri vozio na vrlo malenom "vlaku smrti" zajedno sa svojim bratom blizancem. U jednom trenutku je nekako odvezao sigurnosni pojas te je ostao zarobljen između "dva autića". Tada je pao s visine od oko jednog metra.

Umro je od ozljeda glave. Najviša visina s koje je mogao pasti na tome vlaku smrti bila je oko dva metra. Vlasnik zabavnog parka tvrdi kako se nikada ranije, u šest godina koliko rade, nije dogodila slična nesreća.

Pročitajte više