U Andraševcu dvojica muškaraca pronađeni mrtvi pokraj traktora

STANOVNICI mjesta Andraševac kod Stubičkih Toplica šokirali su se nakon što su rano jutros u njihovom mjestu pronađena mrtva tijela dvojice muškaraca, 45-godišnjeg Josipa Puščenika i 54-godišnjeg Vladimira Cukora.

Tijela Puščenika i Cukora, obojica iz Oroslavja, pronađena su na jednom seoskom makadamskom putu koji vodi do vinograda, a pored njih se nalazio oštećeni poljoprivredni traktor "IMT".

Krapinsko-zagorska PU dojavu o nesreći zaprimila je ujutro oko 8.40 sati, ubrzo nakon čega je na mjesto nesreće poslana policijska patrola.

Policija je tijekom jutra na mjestu događaja izvršila očevid temeljem koje je utvrđeno da je Puščenik upravljao traktorom, te da je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom.

Nesreća se dogodila kada je traktorom izlazio iz desnog zavoja na nizbrdici pri čemu traktor nije bio na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba ceste zbog čega je desnom stranom zaorao po zemljanoj uzvisini izvan desnog ruba kolnika.

Pri tom je traktorom udario u panj nakon čega se vozilo prevrnulo, uslijed čega su vozač i suputnik ispali na cestu i smrtno stradali.

Mrtvozornik je jutros utvrdio da je smrt obojice muškaraca nastupila u noći između 23 i 1 sat.

I.K.

Pročitajte više