U blizini Gline pronađeni mrtvi muškarac i žena, sumnja se na ubojstvo iz ljubomore

OKO 14 sati u mjestu Majske Poljane u blizini Gline pronađena je mrtva 49-godišnja D.M., a u mjestu Dragotina također u blizini Gline pronađen je mrtav 48-godišnji D.J., potvrdila nam je Iva Hranitelj, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke.

Presudio ljubavnici pa sebi

Riječ je o Draganu Jakovoviću koji je navodno došao u kuću Dušanke Maljković, u Majske Poljane na kućni broj 33 gdje ju je ubio hicem iz vatrenog oružja za kojeg nije imao dozvolu, a zatim je otišao kući, u Dragotin pa i sebi presudio.

Jakovović je navodno izgubio kontrolu kada je ušao u kuću i uhvatio Dušanku s ljubavnikom koji je uspio pobjeći i nazvati policiju. Dvojac je navodno bio u ljubavnoj vezi.

Hranitelj nam kaže kako su mogući motiv "ljubavni problemi". Navodno je ljubomora bila u pitanju. Trenutno se na mjestu događaja vrši očevid koji vodi Županijski državni odvjetnik i istražni sudac Županijskog suda u Sisku.

U manje od godinu dana u Hrvatskoj se dogodilo nekoliko ubojstava u kojima je glavni motiv bila ljubomora ili nerazriješeni odnosi u obitelji.

J.M.

Pročitajte više