U Doboju pomahnitali nasilnik zoljom gađao suprugu i njene roditelje

ŽESTOKA svađa između supružnika u Doboju, 25-godišnjeg Miroslava Miljića i 18-godišnje supruge Danijele, završila je hicem iz raketnog bacača zolja te pucnjevima iz automatske puške prema prostoriji gdje se nesretna Danijela nalazila sa svojim roditeljima.

Supruga otišla živjeti kod roditelja

Prema izvještaju policije iz Doboja, majka Danijele, Nada Đekić, zadobila je teške ozljede i njeno zdravstveno stanje vrlo je teško. Otac Bogdan pogođen je u trbuh te je hitno operiran, a njegovo je zdravstveno stanje, prema izvještaju Opće bolnice Sveti apostol Luka u Doboju, stabilno. 

Naime, kako piše Dnevni Avaz, Miroslav se već prije posvađao sa svojom suprugom, nakon čega se ona iselila i otišla živjeti kod roditelja. Miroslav je tako došao kasno navečer ispred kuće svog punca i punice te se počeo svađati sa suprugom. 

Vratio se sa zoljom

Njihovu kuću napustio je oko ponoći, a u tri sata ujutro vratio se u vidno pijanom stanju te ispalio projektil iz zolje, a nakon toga pucao je iz automatske puške. Zolja je kroz staklena vrata uletjela u dnevnu sobu u kojoj su bili: Nada, Bogdan i Danijela. Snažna eksplozija izbila je prozore i potpuno uništila dvije sobe. Miroslav je uhićen nekoliko sati kasnije.

M.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više