U sudaru autobusa i auta na Krku poginuo Austrijanac

Screenshot: Google Street View

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila jutros oko 7,45 sati na magistrali na Krku kod skretanja za Valbisku, poginula je jedna osoba, a jedna je ozlijeđena, doznaje se iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo na raskrižju dvaju državnih cesta kod skretanja za Valbisku, gdje su se sudarili autobus Autotransa i osobni automobil BMW austrijskih registracija.

"Završen je očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros na otoku Krku, u kojoj je, nažalost, smrtno stradao 83-godišnji državljanin Austrije. Upravljajući osobnim vozilom marke BMW iz smjera Valbiske prema Malinskoj, na raskrižju se sudario s autobusom tvrtke iz Rijeke. Vozač je na mjestu nesreće smrtno stradao, a u nesreći je ozlijeđena 80-godišnja austrijska državljanka, putnica u osobnom vozilu, koja je radi pružanja liječničke pomoći prevezena u KBC Rijeka", priopćeno je iz riječke policije.

Zbog provedbe očevida, promet dionicom ceste D102 je od 8.20 do 10.10 sati bio zatvoren za sav promet i odvijao se alternativnim pravcima.

Pročitajte više