U zadarskom klubu Princess silom htjeli naplatiti račun Talijanima

ISTRAŽNOM sucu županijskog suda u Zadru danas su oko 12 sati privedena trojica zaposlenika zadarskog noćnog kluba Princess, zbog sumnje da su pokušali izvršiti protupravnu naplatu od dvojice talijanskih turista. Kaznena prijava čeka i 42-godišnjeg vlasnika Princessa, kao odgovornu osobu, prenosi eZadar.

Policiju je u utorak, 14. kolovoza, u jutarnjim satima pozvao voditelj kluba, kako bi prijavio da su dvojica Talijana otišla iz kluba odbivši platiti račun od 10.000 kuna.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno kako su se Talijani požalili da je račun previsok, nakon čega su ih dvojica zaposlenika napala verbalno, a potom i fizički. Jedan od Talijana je pritom dobio udarac šakom u trbuh, što je bilo dovoljno da zaposlenicima predaju sav novac koji su tad imali kod sebe.

Budući da taj iznos nije bio dovoljan kako bi se podmirio račun, trojica "revnih" zaposlenika, jedan u dobi od 23 i dvojica u dobi od 33 godine, su Talijane čak otpratili do njihova apartmana, u Bibinje. Tamo su im Talijani odbili dati dodatni novac, pa su se zaposlenici u klub vratili "neobavljena posla".

Ovo je već drugi put da konobari kluba Princess završavaju kod istražnog suca zbog protupravne naplate. Prošloga mjeseca je četvoricu zaposlenika prijavio jedan Nijemac kojeg su tijekom naplaćivanja premlatili. I tada je račun iznosio 10.000 kuna.

I.M.
Foto: eZadar

Pročitajte više