VIDEO Muškarac u Beogradu zaklao ženu, zadavio dijete pa izbo još tri osobe: "Bio je to pokolj"

Foto: Telegraf
Video RTS


MUŠKARAC je ubio ženu i dijete u Beogradu.

Ispred Centra za socijalni rad u beogradskoj ulici Miška Kranjca 12, muškarac je nožem ubio ženu i usmrtio petogodišnje dijete, javlja RTS.

M. N. je najprije nožem usmrtio suprugu, a potom zadavio sina. Dječak je nakon duge reanimacije preminuo, javlja Telegraf.

Povrijeđene su još tri osobe, a pretpostavlja se da su među njima  i radnici Centra.



Ministar Stefanović sazvao je hitan sastanak s ministrima. Dijete je nakon uboda nožem bilo teško povrijeđeno, ali liječnici mu nisu uspjeli spasiti život.



Policija je odmah nakon prijave zločina blokirala Centar za socijalni rad i uhitila napadača. Očevid je u tijeku.

Na terenu su ekipe Hitne pomoći koje ukazuju pomoć povrijeđenima. Tu je i veliki broj policajaca koji osiguravaju mjesto zločina, a oko centra su se okupili i građani.

Kako javlja Blic, ubojicu je, dok je nožem napadao radnike Centra za socijalnu skrb, svladala patrola Komunalne policije. Dvojica komunalnih policajaca vidjeli su unezvjerene, krvave ljude kako bježe u blizini Centra, a zatim i ubojicu koji je vitlao nožem.


"Dvojica kolega su ga oborila na zemlju i izbila mu nož. Žena je bila sva u krvi: lice joj je bilo toliko krvavo da se nije moglo raspoznati. Bio je to pokolj, krv do koljena - kao da ih je klao mačem, a ne nožem", kaže izvor Blica.



Današnje ubojstvo dogodilo se samo nekoliko dana nakon što je, također u blizini Centra za socijalni rad u Novom Beogradu, muž ubio ženu, a onda sutradan izvršio samoubojstvo.

Pročitajte više