Usred bijela dana u kafiću zario mu nož u zatiljak

DVOJICA braće osumnjičenih da su u subotu napali dvojicu gostiju u jednom susedgradskom kafiću, sama su se predala policiji te je u tijeku kriminalistička obrada.

Kako stoji u priopćenju PU zagrebačke, dvojica braće (25 i 23 godine) upustili su se u verbalnu svađu s dvojicom starijih muškaraca, nakon čega je došlo i do tučnjave, pri čemu je stariji brat nožem teško ozlijedio 60-godišnjaka zadavši mu ubodne rane u zatilje glave.

25-godišnji je muškarac nesretnog 60-godišnjaka najvjerojatnije napao nakon što ga je ovaj udario pepeljarom u lice, pri čemu je napadač izvadio nož skakavac, te 60-godišnjaku ubodom u zatiljak oštetio kosti lubanje.

Nakon toga napao je 41-godišnjaka koji se zatekao u istom kafiću, oborivši ga na pod i zadavši mu ubodne rane u desno bedro i stražnjicu.

Od zamjenika glasnogovornice PU zagrebačke Krunoslava Boroveca doznajemo da je ozlijeđenima pružena pomoć u KB Sestara milosrdnica i Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je stariji oštećeni teško ozlijeđen, a mlađi lakše. No, ozlijeđeni se, kako doznajemo, ne nalaze u životnoj opasnosti.

Kako nadalje doznajemo od gospodina Boroveca, kriminalistička obrada nad osumnjičenima još uvijek je u tijeku, pri čemu će istražni sudac odlučiti o tomu hoće li napadači biti zadržani u pritvoru ili ne.

Obojica napadača bila su u vidno alkoholiziranom stanju, a policiji su poznati od ranije po kaznenim djelima zlouporabe opojnih droga.

B.S.

Pročitajte više