Video - Obračun noževima u Puli: Izbola ga, a on joj je prerezao vrat

JUTROS je oko 10 sati u blizini kuće na Premanturskoj cesti u Puli došlo do krvavog obračuna između 33-godišnje Ester Car i 55-godišnjeg Mladena Zeca. On je njoj prerezao vrat, a ona je njega izbola nožem. Oboje su s teškim ozljedama prevezeni u Opću bolnicu u Puli. Car se nalazi u kritičnom stanju. Incidentu je navodno kumovao alkohol.

Policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti ovog krvavog obračuna. Neki od susjeda su za Barkun.hr ispričali kako su se Ester i Mladen posvađali te kako su jedno drugog izboli noževima, nakon čega joj je Mladen prerezao vrat. Kad je došla Hitna pomoć ona je ležala na cesti, a on je sjedio okrvavljen u blizini.

Policiju i hitnu je pozvao jedan od susjeda kojemu je, dok je prolazio cestom, krvavi Zec rekao: "Ubio sam je. Gotovo je!".

Htjela ga napustiti?

Zec i Car su navodno bili u ljubavnoj vezi i zajedno su živjeli i baraki na poljoprivrednom zemljištu kraj kojeg se i dogodio krvavi obračun. Navodno je Car htjela napustiti svog 22 godine starijeg partnera što je dovelo do svađe. Susjedi pričaju kako ju je Zec tri dana držao zatočenu. Do krvavog obračuna je navodno došlo nakon što je Car pokušala pobjeći.

Pročitajte više