Žena u SAD-u ukrala policijski auto, ušla kroz prozor. Zatim se zabila u kamionet

Screenshot: Odjel šerifa okruga Marion

Odjel šerifa okruga Marion na Floridi objavio je snimku Kendre Boone (33) i njene krađe policijskog automobila. Boone se kasnije, tijekom potjere, zabila u kamionet pri čemu je uz nju, poginulo još dvoje putnika, a još jedna osoba je teško ozlijeđena, piše CNN.

Prema navodima policije, službenik je u četvrtak zaustavio Boone i zatražio da priđe stražnjem dijelu policijskog vozila. No, kada je on izašao van i krenuo prema njoj, ona je ušla u policijski auto kroz prozor i zatim pobjegla. Policija je pokrenula potjeru, a Boone je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom te se zabila u kamionet, pri čemu su život izgubili ona i dvoje putnika drugog vozila. 

"Moj zamjenik nije napravio ništa krivo. Ušla je kroz prozor. Vidjeli ste kako se to brzo dogodilo"

"Moj zamjenik nije napravio ništa krivo. Ušla je kroz prozor. Vidjeli ste kako se to brzo dogodilo... To se moglo dogoditi i meni, mada imam 34 godine iskustva", kazao je u petak šerif Billy Woods tijekom konferencije za novinare, a prenosi WFTV.

Woods je rekao da je zamjenik reagirao na prijavu o ženskoj osobi koja je kod šoping centra Forest pokušala ukrasti ključeve automobila. Kada je policajac stigao na mjesto događaja, Boone je prišla njegovom automobilu kao da je ona pozvala policiju, stoga je službenik izašao iz auta. Prema policijskim navodima, Boone je i ranije osuđivana zbog krađe vozila. 

Pročitajte više