Vidović Krišto: Na sceni su lažne oporbene stranke, pljačkaju i tjeraju građane

Foto: FaH

Predsjednica stranke Odlučnost i Pravednost Karolina Vidović Krišto danas je iz Koprivnice poručila da je glas za OiP glas za uređeno društvo te naglasila da se, za razliku od drugih, ta stranka ne želi ugraditi u sustav, nego ga promijeniti i učiniti pravednim.

"Sve druge stranke se žele ugraditi u postojeći sustav. Njima nije problem nered i korupcija, nego to što one u tome ne sudjeluju", ocijenila je Vidović Krišto.

"Na sceni su lažne oporbene stranke"

Podsjetila je na riječi Peđe Grbina s nedavnog prosvjeda na Markovom trgu gdje je izjavio da je "dosta korupcije HDZ-a". Drugim riječima, želio je kazati da je sada na redu SDP, ustvrdila je.

Ocijenila je i da su na sceni "lažne oporbene stranke" koje govore da se žele boriti domoljubno za svoju državu, a istovremeno je pljačkaju i tjeraju građane iz svojih domova.

Navela je da Možemo, zajedno s Domovinskim pokretom, HNS-om, SDP-om i HDZ-om sudjeluje u korupcionaškoj aferi HEP plin broj 2.

"Pola milijuna Hrvata nije pobjeglo zbog gladi ili nezaposlenosti, nego jer su bili siti nepravde i korupcije"

Odlučnost i Pravednost je stranka koja želi uspostaviti pravednost u državi jer dosta je laži, lažnog predstavljanja i nepravde. "Pola milijuna Hrvata nije pobjeglo zbog gladi ili nezaposlenosti, nego su otišli zato što su bili siti nepravde i korupcije", rekla je. 

Dodala je da je pravosuđe blokirano i da će stranci kojoj je na čelu prvi korak biti uređenje pravosuđa smjenjivanjem čelništva DORH-a i postavljanjem čestitih ljudi. "Oni će biti adekvatno plaćeni kako bi provodili zakone i procesuirali kriminal."

"Ako pred zakonom nismo jednaki, nismo nigdje. Ni lijevo ni desno, već pravedno", izjavila je Vidović Krišto te pozvala građane da izađu na izbore poručivši da je glas za Odlučnost i pravednost glas za uređenu državu.

Pročitajte više