Visoka škola za sigurnost (dio SSBM Geneva) – iskoristi popust na rane upise!

Foto: Press

OD RUJNA u Zagrebu kreću Preddiplomski stručni studij sigurnosti i Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti.

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Želite si osigurati sigurnu budućnost, temeljenu na švicarskim standardima obrazovne izvrsnosti? Rane prijave, tijekom kojih ostvarujete pravo na 10% dodatnog popusta na školarinu, zaprimamo od 04. veljače do 15. ožujka 2022. godine.

Visoka škola za sigurnost (VSS) dio je Swiss School of Business and Management (SSBM Geneva) koja je globalna, inovativna i jedinstvena poslovna škola sa studentima iz preko 90 zemalja svijeta. Visoka škola za sigurnost gaji višedesetljetnu tradiciju obrazovanja sigurnosnih stručnjaka, akreditirana je visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj, a kroz nju je prošlo više od 4 tisuće alumni studenata. VSS okuplja najbolji tim sigurnosnih stručnjaka na jednome mjestu, a programi i kurikuli osmišljeni su u suradnji s renomiranim akademskim i industrijskim partnerima, dok personaliziranim pristupom dokazujemo kako su upravo studenti temelj naše zajednice. Vrstan Savjetodavni odbor VSS-a važna je spona Škole s vrhunskim svjetskim sveučilištima i industrijskim liderima, a sve u svrhu izgradnje međunarodnoga centra izvrsnosti u obrazovanju sigurnosnih stručnjaka odnosno pripreme studenata za kvalitetnu poslovnu karijeru.
 
Preddiplomski stručni studij sigurnosti je trogodišnji studij kojim se stječe 180 ECTS bodova što je prva razina bolonjskog visokog obrazovanja. Ovaj studij osmišljen je kako bi Vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “stručni/na prvostupnik/ca (baccalaureus/a) inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom bacc. ing. sec. „Preddiplomski stručni studij sigurnosti“ nudi dva različita smjera i specijalizacije: zaštita na radu, zaštita od požara. 

Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti (MBA) je jednogodišnji studij (2 semestra) kojim se stječe 60 ECTS bodova, a preduvjet za upis je završen četverogodišnji studij. Završetkom specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti stječe se stručni naziv “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite”.

Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti je dvogodišnji studij (4 semestra) kojim se stječe 120 ECTS bodova što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja.

Ovaj studij osmišljen je kako bi vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom struč.spec.ing.sec. Smjerovi specijalizacije na drugoj godini studija su: zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša i zaštita osoba i imovine.

Predavanja se održavaju u modernom, novouređenom VSS kampusu u Zagrebu, u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost, inovativnost i timsko druženje, uz mogućnost hibridnog modela koji uključuje nastavu na daljinu, u ovisnosti o epidemiološkoj situaciji u RH. 

Kako se prijaviti? 

Tekst natječaja s uvjetima za upis i ostalim detaljima na sljedećoj poveznici: https://vss.hr/docs/Natjecaj_za_upis_za_akademsku_godinu_2022_2023.pdf.

Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju na web stranici (www.vss.hr) ili se javiti na kontakt e-mail info@vss.hr. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na broj +385 (1) 4668 819

Pročitajte više