Voditelj restorana u Splitu tukao po glavi stariju novinarku

SPLITSKA policija izvijestila je kako je 44-godišnjak, voditelj restorana u Splitu, nekoliko puta udario 60-godišnju ženu po glavi i rukama, nakon čega je zatražila liječničku pomoć. Muškarac je naposljetku priveden na kriminalističku obradu u postaju policije. Kako saznaje Radio Dalmacija, riječ je dugogodišnjoj novinarki Hine, Mariji Erceg, a sukob je nastao zbog njenog psa.

Sve je počelo radi psa

"S prijateljicama sam bila na kupanju a kako ne mogu previše vremena provoditi na suncu krenula sam u kafić Benedikt, gdje sam sjela i naručila pivo i čašu vode. Svojoj pudlici ulila sam vodu u pepeljaru, a konobar je nakon narudžbe zatražio odmah i plaćanje računa što sam odbila kazavši kako ću platiti jer pobjeći ne mislim", kazala je Erceg za Radio Dalmaciju.

No, cijela ta situacija eskalirala je kada je došao voditelj restorana, koji je odgurnuo pepeljaru nogom te zavikao kako se psu ne smije davati voda iz pepeljare. Dugogodišnja novinarka oštro je odgovorila kako je njen pas "čistiji  i uredniji" od njega, a nakon tih riječi, 44-godišnji muškarac nazvao ju je "starom prostitutkom".

Skinuo šešir

"Nakon što mi je to rekao, pljusnula sam ga, a on me je udario šakom u glavu, upravo u mjesto gdje sam operirala tumor na glavi, te mi zavrnuo ruku", kaže Erceg dodajući kako postoje i svjedoci koji mogu potvrditi ono što se događalo na Benama. 

Optuženi Davor Alajbeg, voditelj restorana, porekao je cijelu priču, koja će svoj epilog vjerojatno imati i na sudu. Naime, Alajbeg kaže kako je novinarku samo upozorio da nije higijenski davati psu vodu iz pepeljare, a o nasrtaju šakom kaže kako joj je samo skinuo šešir s glave.

I.Ć.
Foto: Radio Dalmacija

Pročitajte više