Vozač poginuo pri slijetanju automobila u kanal

PRI SLIJETANJU automobila s ceste noćas je oko 1,20 sati nedaleko od Samobora poginuo vozač koji je ispao iz automobila jer nije bio vezan pojasom, doznaje se danas u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Vozač automobila "ford fieste" zagrebačkih registracija Saša Milković vozio je Ulicom Augusta Šenoe prema jugozapadu kroz mjesto Malu Goricu u općini Svetoj Nedelji.

Zbog neprilagođene brzine pred kućnim brojem 30 izgubio je nadzor nad upravljačem, prešao na suprotnu stranu kolnika i sletio u kanal oborinskih voda. Pri slijetanju i udaru prednjeg dijela vozila u zemljani zasjek kanala, vozač je ispao iz automobila te je od ozljeda umro na mjestu nesreće.

Policija navodi da vozač u trenutku nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom, koji bi ga spriječio da ne ispadne iz automobila nad kojim je izgubio nadzor.

Mrtvo tijelo nakon policijskog očevida prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb, a uništeni automobil na odlagalište blizu Samobora.

Na zagrebačkom području u zadnja 24 sata osim te dogodilo se još 39 prometnih nesreća, u kojima jedna osoba teže i šest lakše ozlijeđeno.

Pročitajte više