ZAGREBAČKA GRADONAČELNICA VLASTA PAVIĆ OD PONEDJELJKA U SLUŽBENOM POSJETU MOSKVI

Na poziv moskovskoga gradonačelnika Jurija Lužkova, izaslanstvo grada Zagreba predvođeno gradonačelnicom Vlastom Pavić otputovat će u ponedjeljak u službeni trodnevni posjet glavnome gradu Rusije, priopćeno je iz Gradskog poglavarstva grada Zagreba.

Na inicijativu zagrebačke gradonačelnice, u pratnji izaslanstva grada Zagreba su i predstavnici Hrvatske gospodarske komore - Komore Zagreb s 30-ak hrvatskih i zagrebačkih gospodarstvenika.

U utorak je u Moskvi predviđen sastanak u Komitetu za kulturu grada Moskve s kojim bi Gradski ured za kulturu grada Zagreba trebao potpisati Program o suradnji.

Istoga dana, zagrebačka gradonačelnica i njezin zamjenik Stipe Tojčić susrest će se s gradonačelnikom Moskve Jurijom Lužkovim.

Za srijedu je predviđen sastanak izaslanstva HGK - Komore Zagreb i zagrebačkih gospodarstvenika s predsjednikom Odbora za vanjskogospodarske veze grada Moskve.

Trodnevni program u Moskvi predviđa i susret gradonačelnice Pavić s Georgijem Sergejevičem Poltavčenkom, opunomoćenim predstavnikom predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina u Središnjem federalnom okrugu.

(Hina) xpp ynab

Pročitajte više