Zagrebački velesajam i HGK u zajedničkom projektu "Educa plus"

PREDSJEDNIK Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadan Vidošević i direktor Zagrebačkog velesajma (ZV) Davorin Spevec potpisali su danas u HGK ugovor o poslovnoj suradnji u zajedničkom projektu "Educa plus" Izložbe poslovnog obrazovanja i upravljanja ljudskim potencijalima.

Riječ je o projektu koji će se kao zasebna sajamska priredba održati od 11. do 15. studenoga ove godine, istodobno s 35. međunarodnim sajmom informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija INFO i 26. međunarodnim sajmom knjiga i učila Interliber.

U tijeku pet izložbenih dana u Paviljonu 7 ZV-a "Educa plus" okupit će ponuđače programa za poslovno obrazovanje i praćenje razvoja ljudskih potencijala, kao i sve one koji žele podignuti razinu znanja i vještina zaposlenika kako bi se povećala konkurentnost hrvatskog gospodarstva, rečeno je na današnjem predstavljanju u HGK.

U sklopu sajamske izložbe 12. studenoga u Kongresnoj dvorani ZV-a održat će se i međunarodna konferencija "Vrijednost ljudskog kapitala i razvoj rukovođenja ljudskim potencijalima u zemljama srednjoeuropske inicijative".

(Hina) aš sp

Pročitajte više