Zvala majku u panici. Par dana kasnije nađena je mrtva u kovčegu u Connecticutu

Foto: NYPD

NEKOLIKO dana prije nego što je njezino tijelo pronađeno u kovčegu pored ceste u Connecticutu, Valerie Reyes panično je nazvala majku tvrdeći kako ju netko namjerava ubiti, piše CNN.

"Bila je jako uplašena, zvučala je prestravljeno", rekla je njezina majka Norma Sanchez.

Nije rekla koga se boji

24-godišnja Valerie već je neko vrijeme živjela u podrumskom stanu u gradu New Rochelleu, u saveznoj državi New York, no nedavno je postala vrlo uznemirena. Rekla je majci da je netko pokušava ubiti, ali nije spomenula koga se točno boji, tj. za koga misli da bi ju mogao ozlijediti.

Skupina radnika koji rade na održavanju autoceste pronašla je 5. veljače njeno tijelo u crvenom kovčegu. Kovčeg se nalazio blizu ceste u gradu Greenwichu u Connecticutu, udaljenom oko 22 kilometara od njezina stana.

Tijelo u crvenom kovčegu

Valeria Reyes nestala je 29. siječnja, priopćila je policija. Ni njezina obitelj ni njeni kolege, koji su s njom radili u knjižari Barnes & Noble u Eastchesteru, nisu je vidjeli nekoliko dana.

Tjedan dana kasnije skupina radnika uočila je crveni kovčeg u šumovitom području u Greenwichu. Kada su ga otvorili, unutra su pronašli ženu s vezanim rukama i nogama koja je kasnije identificirana kao Valerie Reyes.

Policija provodi istragu.

Pročitajte više