86-godišnja baka skinula 54 kilograma šetajući po jednosobnom stanu

86-godišnja baka skinula 54 kilograma šetajući po jednosobnom stanu
Foto: YouTube screenshot

CIJELI se život borila s viškom kilograma, a onda je u ozbiljnim godinama odlučila sve promijeniti. 

Naime, priča 86-godišnje Jessice Slaughter iz St. Luissa postala je pravi hit i dokaz da si star onoliko koliko se starim osjećaš. 

Na drastičan gubitak kilograma se odlučila u svojim 70-im godinama nakon što ju je liječnik upozorio da bi se uskoro, zbog viška kilograma, mogla suočiti s dijabetesom. 

"Nisam znala kako prestati jesti. Obožavala sam pečene piliće, slaninu, jaja, deserte, kolače i pite", opisala je Jessica agoniju u kojoj se našla te priznala da je čak i kao dijete uvijek bila najdeblja u razredu.

U nedostatku drugih ideja, odlučila je svakog jutra, odmah nakon buđenja, unutar svog jednosobnog stana napraviti tri tisuće koraka, i to šetajući između dnevnog boravka i kuhinje, navodi KSDK.

Kako bi je dodatno motivirala na putu prema cilju, unuka joj je poklonila narukvicu koja mjeri korake. 

Nakon što je djelomično promijenila prehranu i izbacila nezdrave namirnice nije trebala dugo čekati na rezultate. Do danas je izgubila 54 kilograma te ističe kako se nada da će njezin primjer poslužiti drugima kao dokaz da nikada nije prekasno za promjene.

"Želim da seniori shvate kako godine koje nosimo na leđima ne znače da moramo odustati od života. Želim im reći da postoji bolji način za živjeti život, samo ga treba izabrati", ispričala je ova simpatična baka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara