U 11 godina smršavjela je dva i pol kilograma, a transformacija je nevjerojatna

U 11 godina smršavjela je dva i pol kilograma, a transformacija je nevjerojatna
Foto: Instagram

FITNESS influencerica Anna Victoria u 11 godina je potpuno transformirala svoje tijelo, a istovremeno je težinu smanjila za tek dva i pol kilograma.

30-godišnjakinja se pridružila Instagram izazovu #10yearschallenge i objavila dvije fotografije kojima je usporedila svoj izgled 2007. i 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anna Victoria (@annavictoria)

Na obje fotografije pozira u bikiniju, ali 11 godina kasnije može se pohvaliti boljom formom tijela.

“Prije sam partijala, jela brzu hranu, nisam kročila u teretanu, gotovo uopće nisam pila vodu, loše sam spavala i imala probavne probleme zbog loših prehrambenih navika”, napisala je i pojasnila da je danas sve drugačije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anna Victoria (@annavictoria)

“Povremeno uživam u čaši vina, slijedim plan 80:20, vježbam zbog mentalnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja, pijem tri do četiri litre vode u danu, spavanje mi je prioritet, nemam više probavnih problema”, tvrdi Victoria koja svojoj transformaciji duguje 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu koje inspirira na vođenje zdravog životnog stila.

“Iako razlika u težini nije velika, a moja transformacija je uglavnom bila fokusirana na zdravlje, ponosna sam na tjelesnu promjenu. Samo su dva i pol kilograma razlike na ove dvije fotografije. Unatoč svemu tome, voljela sam se i 2007. Bez obzira na to koliko sam težila, nikad nisam dopustila da to utječe na moju vrijednost”, zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anna Victoria (@annavictoria)

Victoria je danas trenerica i nutricionistica, o čemu prije deset godina vjerojatno nije ni sanjala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara