Fit život Sarah Jessice Parker: Glumica otkriva kako ostaje u formi!

Fit život Sarah Jessice Parker: Glumica otkriva kako ostaje u formi!
Foto: Harper's Bazaar
 
POZNATA glumica ove je godine navršila 48 godina, no još uvijek izgleda bolje od nekih puno mlađih kolegica. Sarah Jessica Parker oduvijek nas je oduševljavala svojim vitkim, fit izgledom, a sada znamo i kako joj to uspijeva!
 
Fitness kao prioritet
 
Ruke poput njezinih nećeš dobiti dizanjem utega od jednog kilograma. Uz Cameron Diaz, Sarah Jessica ima jedne od najjačih ruku ženskog dijela Hollywooda, a takvi bicepsi rezultat su svakodnevnih treninga s osobnim trenerom i redovnog prakticiranja joge. 
 
"Volim se osjećati fit i zdravo. Kad si mlad, nije te briga kako izgledaš jer se osjećaš dobro, no sad kad sam starija imam potrebu raditi puno više za sebe.", izjavila je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ne zabranjuje si užitke
 
Sarah Jessica ne krije činjenicu da voli hranu, te navodi tjesteninu, slaninu i sir kao neke od omiljenih namirnica. Kada je trebala smršavjeti, otišla je na poznatu Hamptons dijetu bogatu čistim mesom, zdravim masnoćama i malim brojem ugljikohidrata, te se tako riješila viška kilograma. Zgodna glumica zna da ni u čemu nije dobro pretjerivati, pa se trudi brzu i nezdravu hranu svesti na minimum.
 
Biti aktivan ne znači samo vježbati
 
Vidjeli smo fotke u tabloidima - Sarah Jessica Parker hoda svugdje! Bez obzira na to odlazi li po djecu u školu ili rješava poslovne obaveze, Sarah Jessica radije će hodati nego voziti se automobilom. Kad je udaljenost prevelika, glumica skače na bicikl i tako ne prestaje sa zdravim aktivnostima.  
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara