J. Lo i pet tjedana veganstva: Lijepa pjevačica riješila se tvrdoglavih par kilograma viška!

J. Lo i pet tjedana veganstva: Lijepa pjevačica riješila se tvrdoglavih par kilograma viška!

Foto: Billboard

NJENE obline poznate su diljem svijeta, no čini se kako J.Lo nije dijelila isto mišljenje s oduševljenim fanovima pa je otišla na dijetu.

Ovog proljeća, Lopez je odlučila promijeniti plan prehrane - na pet tjedana je izbacila mliječne proizvode, meso i gluten, a na nov način života natjerala je cijelu svoju obitelj! 
 
Jennifer je mršavljenje usporedila s poslom, izjavila je: "Moraš vježbati, moraš paziti što jedeš. Trebaš se potruditi - baš kao na pravom poslu!". 
 
Veganskom dijetom željela se riješiti nekoliko tvrdoglavih kilograma koji su ju mučili, te je u tome i uspjela. 165 centimetara visoka pjevačica brzo je izgubila 5 kilograma i smanjila jedan cijeli konfekcijski broj! 
 
Postupno je u prehranu dodala ribu, te još uvijek pazi što jede kako bi održala idealnu težinu. O dijeti kaže: "Obožavam jesti zdravo! Nikad do sad nisam znala kako se dobro možeš osjećati kad u tijelo unosiš samo kvalitetne namirnice. Ako želiš da te drugi ljudi vole, prvo se moraš pobrinuti za sebe!".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
Osim što je na dijeti, J.Lo vrijedno vježba, a rutinu mijenja svakih 10 dana. Njena osobna trenerica Tracy Anderson sastavlja 9 do 13 različitih vježbi koje nakon određenog perioda zamijeni novima. Uobičajeni trening sadrži elemente aerobika i plesa, a tu su i popularne vježbe poput planka i čučnjeva.
 
Jennifer trenira oko sat vremena dnevno, a čak 30 minuta treninga posvećeno je oblikovanju poznate stražnjice.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara