Žena s najljepšom guzom na svijetu zna sve trikove: Vježbaj poput J.Lo!

Žena s najljepšom guzom na svijetu zna sve trikove: Vježbaj poput J.Lo!

Foto: Vogue

PROŠLO je više od deset godina otkad je J. Lo pokrenula trend ženstvenih silueta i velikih, čvrstih stražnjica. Njen osobni trener Gunnar Peterson podijelio je s nama osnovne vježbe koje su zasigurno pomogle Jennifer da bude jedna od najseksi žena na svijetu.

1. Stani ravno, sa stopalima u širini bokova i rukama uz tijelo. Lijevom nogom napravi veliki korak unatrag. Okreni se tako da ti gornji dio tijela bude usmjeren ulijevo, a stopala postavi tako da ti desna noga bude usmjerena unaprijed, a peta lijeve noge okomita sa desnim stopalom. Spusti ruke na pod preko desne noge, i pripazi da je koljeno lijeve noge uvijek ravno. Napravi 12 do 15 ponavljanja na obje strane. Peterson je također podijelio i vježbu kojom Jennifer oblikuje cijelo tijelo. Ovakav trening ima učinak na tvoje ruke, trup, noge i stražnjicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
2. Stani ravno, sa stopalima u širini bokova, držeći po jedan uteg od 1 ili 2 kg u svakoj ruci.
Laktove savij pod 90 stupnjeva, a dlanovi neka budu usmjereni naprijed. Napravi čučanj, i pri povratku tijelo rotiraj ulijevo tako da ti se desna peta odvoji od poda. U isto vrijeme podigni utege iznad glave. Ponovi na desno.Napravi 3 seta po 16 ponavljanja.

Osim ovih, J.Lo radi i kardio vježbe, a najčešće koristi spravu za veslanje. To se pokazalo kao odličan izbor, jer pri veslanju moraš koristiti sve mišiće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara