Domaći voditelj uoči dolaska ljeta dane provodi trenirajući

Domaći voditelj uoči dolaska ljeta dane provodi trenirajući
Foto: Instagram

RTL-ov novinar i voditelj Boris Mišević ozbiljno je naumio dovesti tijelo u formu pa uoči dolaska toplijih dana dane provodi vježbajući. Svaki slobodan trenutak koristi za tjelesnu aktivnost, a osim u teretani trenira i na stepenicama.

"Detoks, istezanje i stepenice", napisao je uz fotografiju na kojoj se isteže u nedjelju, koju mnogi smatraju danom za odmor, no on je dokazao da ni tada ne miruje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_misevic)

Mišević je oduvijek vodio računa o izgledu, a na putu do željenog cilja ne traži ničiju pomoć. Najviše voli trenirati sam i to smatra jedinim ispravnim putem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_misevic)

"Ničiji brat/kum/frend. Uvijek isključivo solo uz svoju kvalitetu, znanje i upornost. J*g duži put; ali jedini koji se isplati i koji dugoročno vodi do cilja. I onda ti nitko ne može ništa", nedavno je poručio svojim pratiteljima koji su se s njim složili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_misevic)

Televizijski voditelj je fan raznih fitness dodataka pa tako nerijetko tijekom treninga diže utege ili izvodi vježbe koristeći girje. Ravnoteža je recept za uspjeh pa se zbog toliko tjelesnog truda ponekad bez zadrške počasti nečim slatkim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara