Ecija Ojdanić raspametila obožavatelje nevjerojatno ravnim i mišićavim trbuhom

Ecija Ojdanić raspametila obožavatelje nevjerojatno ravnim i mišićavim trbuhom
Foto: Instagram

ZA OVAKVE rezultate potrebno je jako puno discipline.

Zahvaljujući osmijehu koji Ecija Ojdanić nikada ne skida s lica mogli biste pomisliti kako sve svoje uspjehe ostvaruje bez imalo muke i truda, a da odličan izgled može zahvaliti isključivo dobrim genima. No, ova glumica živi poprilično aktivnim životom. Kako se čini, teretana je njen drugi dom, a trkača staza omiljen ispušni ventil.

Brojne glumačke uloge, maratoni, redovna tjelovježba i pravilna prehrana njena su formula za vitku liniju i nevjerojatne trbušne mišiće kojima se pohvalila i na Instagramu.

"Kakav trbuh", "Kakvo tijelo", "Žena zmaj" i "Top izgledate" samo su neki od oduševljenih komentara njenih obožavatelja.

Ipak, dok su drugi očarani njenim izgledom, glumica se nedavno požalila da postoje dijelovi tijela na kojima još "treba poraditi".

"Noge ti ionako rade, nisu loše, daj ta ramena i tricepse popravi", napisala je Ecija u opisu jedne od fotografija na Instagramu, a na kojoj pozira držeći uteg. Otkrila je tada i kako takve rezultate ne bi uspjela ostvariti bez redovnih treninga, plana prehrane, ali i moralne podrške fitnes trenerice Monike Imerović.

"Ecija za koliko ste vremena dogurali do takvih trbušnih mišica?", zanimalo je jednu od njenih pratiteljica a glumica joj je rado otkrila odgovor na to pitanje.

"Ima tu genetike. Trbuh je za pokazivanje, neki drugi dijelovi nisu", napisala je Ecija koja s obožavateljima rado dijeli trenutke vježbanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

No, bilo je i onih koji smatraju da je njeno tijelo previše mišićavo.

"Pitam se gdje je tu žena? Struk? Obline? Čemu ovo muško tijelo", stoji u jednom komentaru, ali glumicu to nije pokolebalo. Svjesna je svoje ženstvenosti i senzualnosti, ali i činjenice da je u zdravom tijelu zdrav duh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara