Fitness model kaže da su 24 minute vježbe dnevno magična brojka za vitko tijelo

Fitness model kaže da su 24 minute vježbe dnevno magična brojka za vitko tijelo
Foto: Instagram

MODEL i fitness blogerica Laura Henshaw svoje je poslovno carstvo izgradila zahvaljujući vježbanju. S godinama je, kaže, došla do zaključka kako su 24 minute tjelovježbe dnevno dovoljne kako biste tijelo doveli u formu.

“Ljudi misle da su 24 minute mnogo te da nemaju vremena vježbati i hraniti se zdravo, ali uistinu imaju”, rekla je Henshaw za News Corp.

Ona ne prakticira jogu ili meditaciju, već vježbe visokog intenziteta koje se izvode kraće. Njezin idealni trening sastoji se od trčanja i HIIT vježbi. Tako ubrzava puls i potiče lučenje endorfina, hormona sreće.

S modelom Stephanie Claire Smith napisala je elektroničku knjigu sa savjetima o nutricionizmu i različitim receptima, a potom su pokrneule i fitness program naziva Keep It Cleaner.

“Sve naše vježbe traju do 20 minuta i prilično iscrpljuju tako da su 24 minute i više nego dovoljne”, dodaje Henshaw.

 

Objavu dijeli laura henshaw (@laura.henshaw)

Henshaw kaže kako se njezini obroci sastoje od puno proteina i povrća i odbija bilo koju hranu nazvati lošom te tvrdi da je sve u umjerenosti.

“Prije sam trenirala kako bih bila mršavija, brojala sam kalorije i patila od anksioznosti kad sam izlazila na ručak ili večeru s prijateljima”, napisala je na Instagramu.

U to vrijeme imala je 18 godina i pokušavala se probiti u modnoj industriji te je smatrala da će biti uspješnija što je mršavija. Danas se okrenula za 180 stupnjeva i brine se o svom zdravlju i životnom stilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara