Jelena iz ŽNV tvrdi da svi koji žele izgubiti kilograme griješe u jednoj stvari

Jelena iz ŽNV tvrdi da svi koji žele izgubiti kilograme griješe u jednoj stvari
Foto: Instagram

BIVŠA natjecateljica RTL-ova showa Život na vagi Jelena Putnik jedna je od onih kandidata koji su zaista promijenili život iz temelja. Promijenila je životni stil i navike, a promjena izgleda je samo rezultat toga.

Jelena je danas uspješna fitness instruktorica te svojim primjerom motivira mnoge. Na društvenim mrežama često ističe koliko joj znači potpora ljudi koji je okružuju pa se trudi i sama biti potpora drugima. Nesebično dijeli sve ono što je naučila tijekom svoje transformacije, a sada se osvrnula i na zabludu u koju mnogi vjeruju. Štoviše, mnogi upravo tako opravdavaju nedostatak motivacije.

"Na današnjem druženju s klijentima, u razgovoru o odlukama i raspravi što je klik, zašto nekome dođe, a nekome ne izašla je iz moje glave jedna misao koju živim unatrag par godina. Koju sam proživjela i prošla. Koju sam osjetila na vlastitoj koži. Misao koja je doprla do nekih", napisala je na početku svoje objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele)

"Klik ne postoji", tvrdi Jelena te objašnjava: "Postoji samo šamarčina koju ti vrati zid u koji se zaletiš kada ga više ne možeš prijeći odnosno preskočiti."

Kako kaže, tada se dogodi odluka, a ne klik.

"Nemojte čekati famozni klik", poručila je svojim pratiteljima i dodala kako se on neće dogoditi "sve dok vam je dobro i ugodno".

"Odlučite prije nego bude kasno. Nemojte čekati", zaključila je.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara