Jessica Simpson za rođendan odjenula traperice stare 14 godina: "Ne izgledaš zdravo!"

Jessica Simpson za rođendan odjenula traperice stare 14 godina: "Ne izgledaš zdravo!"
Foto: Instagram

SAMO šest mjeseci nakon porođaja pjevačica i glumica Jessica Simpson je izgubila gotovo 50 kilograma.

"Čak i kad sam mislila da je nemoguće, uporno sam nastavljala", napisala je tada i priznala da je u trudnoći dosegnula 108 kilograma, a sada je čak 46 kilograma lakša.

Počela je trenirati vrlo brzo nakon oporavka od teške trudnoće. Tada je za časopis People izjavila da puno hoda i zdravo se hrani. Upravo je zdrava prehrana bila tajna njezinog uspjeha, a o tome je nedavno govorio i njezin osobni trener. Kako je otkrio, Jessica je dnevno konzumirala tri obroka i dvije užine koje su se sastojale od proteina, vlakana i zdravih masti.  

Promjenu je započela redovitim šetnjama. U danu je radila i 14 tisuća koraka. Nakon toga je počela trenirati tri puta tjedno. Prvo se zagrijavala kardio vježbama pet do deset minuta, 20 do 30 minuta je radila vježbe otpora i fleksibilnosti, a za kraj je slijedilo pet do deset minuta hlađenja kardio vježbama.

Da je prošla kroz gotovo nevjerojatnu transformaciju potvrdila je i fotografijom kojom je obilježila 40. rođendan. Naime, samo nekoliko sati prije četrdesetog rođendana odjenula je traperice koje je dugo čuvala na dnu ormara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

"Čuvala sam ove stare traperice marke True Religion punih 14 godina (ne pretjerujem!). Shvatila sam da bih ih, pošto sam u posljednjim satima tridesetih godina, mogla ponovno probati. Dobro došle, četrdesete, lijepo vas je upoznati", napisala je Jessica u opisu fotografije na kojoj ponosno pozira.

No upravo zahvaljujući spomenutim trapericama do izražaja je došla njezina vitka figura, a mnogi pratitelji smatraju kako je pretjerala s gubitkom kilograma.

"Toliko se brzo smanjuješ da je to zastrašujuće", komentirala je jedna pratiteljica.

"Imaš pravo, ne izgleda zdravo", složio se drugi.

"Premršava si", "Izgubila si zaista previše kilograma" i "Jesi li uopće sretna?" samo su neki od komentara zbog kojih je njezin 40. rođendan pao u drugi plan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara