Kada vidite što jede Anita Dujić, postat će vam jasno čemu duguje vitku liniju

Kada vidite što jede Anita Dujić, postat će vam jasno čemu duguje vitku liniju
Foto: Instagram

NAKON školske trudnoće sredinom siječnja manekenka Anita Dujić rodila je djevojčicu Lily. Svega dva tjedna nakon porođaja, kada se pohvalila gotovo potpuno ravnim trbuhom, bilo je jasno da će brzinom svjetlosti vratiti svoju vitku liniju. 

Ipak, svoj izgled ne može zahvaliti isključivo dobrim genima, već i trudu koji ulaže u njega. Tako je nedavno na svom Instagramu otkrila da redovno vježba, a sada je pokazala kako otprilike izgleda i njen ručak.

Čak i onima koji nisu ljubitelji zdrave prehrane jasno je da ovaj tanjur vrlo vješto pokriva sve smjernice pravilne prehrane. Naime, na njemu su zastupljene žitarice, povrće i proteini, a upravo su to glavne stavke službenog "Tanjura zdrave prehrane".

Inače, "Tanjur zdrave prehrane" sastavila je grupa stručnjaka nutricionista iz Škole javnog zdravstva harvardskog sveučilišta i urednika zdravstvenih publikacija pri Harvardu kako bi služio kao vodič za pripravu zdravih, balansiranih obroka.

Podsjetimo, Anita Dujić je nedavno u virtualnom razgovoru sa svojim pratiteljima otkrila što joj sve nedostaje otkad je postala majka, ali i da joj je nakon trudnoće ostalo nekoliko kilograma viška koje želi skinuti. Iako taj "višak" vjerojatno nitko ne vidi, čini se da će dekoraterka setova i dizajnerica nakita vrlo brzo ostvariti svoj cilj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara