Marijana Batinić otkrila čemu duguje zavidnu formu i atraktivan izgled

Marijana Batinić otkrila čemu duguje zavidnu formu i atraktivan izgled
Foto: Instagram

DA je bavljenje tjelesnim aktivnostima ključ zavidne linije, ali i zdravog života, znaju već i ptice na grani. Toga je svjesna i voditeljica Marijana Batinić, koja svoju formu održava trčanjem.

Otkrila je to objavivši fotografiju na kojoj trči u svom rodnom Splitu. Posljednje zrake sunca prije dolaska kišnih, tmurnih i hladnijih jesenskih dana iskoristila je za krug po Marjanu.

“Malo je oćelavio, ali i dalje oduzima dah. Pogotovo kad trčiš”, našalila se omiljena televizijska voditeljica na opće oduševljenje svojih pratitelja koji su nagradili njen trud sa skoro 7000 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

To što Batinić trči, obradovalo je i njenu kolegicu Nevenu Rendeli, koja joj je odmah poručila da će postati nove partnerice za treniranje.

“Sad ćemo nas dvije krugove po kvartu”, napisala je Rendeli i tako otkrila da će ove dvije mlade mame možda udružiti snage i uskoro skupa trčati po Zagrebu.

“Čim dođem”, odgovorila joj je Marijana Batinić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Ako dvije prijateljice misle pretresati aktualnosti i razmjenjivati iskustva dok trče, možda neće sagorjeti previše kalorija, ali ipak će raditi na svim mišićima. Inače, sat vremena trčanja prosječnom brzinom od 8 kilometara na sat sagorijeva 755 kalorija, a ta brojka raste ako je riječ o neravnom terenu s puno uspona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara