Meghan Markle otkrila kako priprema svoje tijelo za veliki dan

Meghan Markle otkrila kako priprema svoje tijelo za veliki dan

Foto: Splash News/Instagram

DO kraljevskog vjenčanja princa Harryja i lijepe Meghan Markle ima još nešto više od četiri mjeseca, baš dovoljno da buduća mlada zasja u punom sjaju.

Poznato je da je lijepa Meghan i više nego sklona vježbanju (doduše, brojne je dokaze upravo izbrisala sa svojim profilima na društvenim mrežama), a znamo i dosta toga o njenim najdražim vrstama vježbi.Već znamo da je Meghan velika obožavateljica trčanja i joge, kojima održava svoju formu, no čini se da u posljednje vrijeme postoji još nešto čemu se posvetila svim srcem. Riječ je o Megaformeru, spravi za pilates koju nude brojni fitness centri. Otkrila je to u nedavnom intervjuu u Harper's Bazaaru gdje je otkrila zbog čega joj se vježbanje na toj spravi toliko svidjelo te zašto je u posljednje vrijeme njen veliki fan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Postoji toliko mnogo vježbi koje isprobate jednom i nikada ih više ne ponovite", svjesna je Meghan, no "ova je sprava toliko dobra da postoji nekoliko faktora zbog kojih sam odabrala baš pilates na Megaformeru", priznala je i objasnila: "Prvo, tijelo se odmah mijenja ... dajte mu dva treninga i vidjet ćete razliku, a drugo, imam sreće što mi je instruktorica toliko dobra, kao trenerica i kao prijateljica, zna tako dobro motivirati ljude, a i ekipa s kojom vježbam baš je prava, što me nadahnjuje da se još više trudim."

A dok su se Meghan lijepo posložile sve kockice s Megaformerom, red je da pobliže pojasnimo kako sprava funkcionira.

Vježbe koje se izvode na njemu visokog su intenziteta, a bez jakog pritiska na kosti i zglobove.

Zapravo, sprava omogućuje vježbanje koje će potaknuti rad srca i drhtanje mišića, uz naglasak na njihovom istezanju i jačanju, a osim što djeluje na vitkiju figuru tijela, odlično jača njegovu fleksibilnost i ravnotežu.

Kad se sve uzme i zbroji, Megaformer zaista zvuči odlično za jačanje ženskog tijela i figure.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara