Michelle Obama priznala: "Svađala sam se s Barackom zbog odlaska u teretanu"

Michelle Obama priznala: "Svađala sam se s Barackom zbog odlaska u teretanu"
Foto: EPA-EFE

GAYLE King je intervjuirala bivšu prvu damu Michelle Obama, a dvije dame su ovog puta razgovarale o vježbanju, o tome koliko imaju vremena za brigu o svom zdravlju te koliko je bitno da žene nauče same sebi biti prioritet.

Kako je Michelle priznala, zbog obiteljskih obaveza često joj je teško pronaći vrijeme za trening, ali prije nekoliko godina to joj je bilo još teže.

"Mnoge majke će to razumjeti. Posvetila sam se brizi za djecu i nisam imala vremena za sebe, dok je moj suprug bio u teretani gotovo svakodnevno. Pitala sam se kako je moguće da toliko često odlazi u teretanu, a on je jednostavno zaključio da se zna organizirati i da ima vremena za treninge", ispričala je te priznala kako je bila ljutita na njega zbog toga.

"Mislim da je nama ženama često teško same sebe staviti na popis prioriteta, a kamoli na vrh", dodala je Michelle. 

Osim toga, zaključila je kako su žene često zauzete posvećivanjem života drugima i da se gotovo uvijek osjećaju krive ako uzmu vrijeme za sebe te se posvete vježbanju. Ipak, nakon što joj se razbolio otac, koji je uvijek bio aktivan, odlučila je i sama prestati shvaćati svoje zdravlje zdravo za gotovo. Danas je više posvećena vježbanju i samoj sebi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara