Nema ništa lakše od ovog super trika za mršavljenje

Nema ništa lakše od ovog super trika za mršavljenje

Foto: 123RF

PROLJEĆE je pred vratima, a zatim nam stiže sezona badića.

Upravo zato ne čudi podatak da su teretane sve punije te se sve više ljudi odlučuje na trčanje, hodanje te zdraviju prehranu kako bi izgledali što bolje i vitkije.

A ako u planu imate skinuti koji kilogram nakupljen tijekom zime, onda će vas sigurno zanimati jedan vrlo banalni trik kojim ćete to postići bez previše muke.On podrazumijeva uvrštavanje povrća u svaki vaš obrok jer ove namirnice ne samo da su zdrave, već su i niskokalorične.

Dakle, i dalje možete jesti namirnice bogate ugljikohidratima i masnim proteinima, ali je stvar u tome da jedan dio takvih namirnica zamijenite povrćem koje nema jak okus pa ga lako možete "sakriti" u svoj obrok.

Tako ćete pojesti obrok koji volite, ali u zdravijoj verziji, a nećete mu previše promijeniti okus, no smanjit ćete unesene kalorije.Uvrstite tako u svakodnevnu prehranu karfiol, tikvice, patlidžan, brokulu, papriku, kupus itd.

Naravno da će se okus vaših obroka promijeniti no ne drastično, a i ovakve se prehrane puno lakše držati nego da ste na nekoj rigoroznoj dijeti koja kao takva sigurno neće biti uspješna.

Isprobajte ovaj trik pa ćete vidjeti kako vam odgovara, tko zna!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara