Nikada nećete pogoditi što jede Emily Ratajkowski

Nikada nećete pogoditi što jede Emily Ratajkowski

Foto: Instagram

PREDIVNA Emily Ratajkowski poznata je po "bombastičnom" tijelu, pa bi vas mogla jako začuditi njena prehrana.

Zapravo, već je i začudila mnoge njene fanove, kad bi objavila neki post u kojem se vidi što jede.

Tu se da naći svašta - od divovske pizze u kojoj je uživala u Italiji, kolača od kokosa, odrezaka s krumpirićima i vinom... 

 

When in Italy 🇮🇹

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

"Ja nisam ona koja kuha, ja sam više ona koja jede. Puno", priznala je u jednom intervjuu za Harper's Bazzar. "Trebate vidjeti moj hladnjak. Krcat je indijskom i tajlandskom hranom, a često jedem u krevetu. Doručkujem kolače i crnu kavu, za ručak obično pojedem sendvič sa salatom, dok za večeru biram nešto još konkretnije."

 

About that espresso life

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Doduše, tad se ipak trudi pojesti nešto što joj baš neće omesti liniju, samo da se ostatak dana može osloboditi grižnje savjesti.

"Ne živim na salatama, kao što to mnogi misle. Ja sam tipični mesožder koji ne može bez mesa, ali mi je jasna filozofija hrane pa se trudim upravo s hranom održati svoju energiju, balans i zdravlje." Iako joj je Instagram profil pun kolača i odrezaka, priznaje da bez njih ne može, no svakako se trudi ipak odabrati one sa zdravijim sastojcima. 

Pješačenje i joga nekoliko puta tjedno održavaju je aktivnom. I dok se čini da Emily održava uravnotežen, ali otvoren pristup hrani, ne srami se priznati da je svjesna kako i geni igraju važnu ulogu u održavanju linije. Geni i aktivni život, vjeruje ona, jer da nije tako, sigurna je da se ne bi mogla tako slobodno prepuštati čarima kaloričnije hrane. "Ili bih morala samo malo više vježbati da je potrošim, jer sumnjam da bih ikada mogla preživjeti na dijetnoj hrani", čime nam je dala do znanja da se u životu doista možemo prepustiti svim malim "radostima", sve dok shvaćamo njihove posljedice te se trudimo na neki drugi način uravnotežiti svoje potrebe.

Budite stoga kao Emily, njeno tijelo i njena prehrana dokaz su da se može itekako uživati u omiljenim okusima, a ne biti gojazan zbog toga.

 

Feeling like the Princess of Positano! Grazie @lesirenuse

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)


 

LA

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)


 

 

Coconut cake monster

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara