Omiljeni trener Victorijinih anđelica otkriva kako smršaviti u trbuhu

Omiljeni trener Victorijinih anđelica otkriva kako smršaviti u trbuhu
Foto: Instagram

PRAVILNO se hranite i vježbate, ali i dalje se ne možete riješiti trbuščića? Ne brinite, niste jedini. Trbuh je dio tijela s kojeg je teško skinuti višak sala jer na njegovo nakupljanje utječu i faktori poput stresa i genetike. Trener Victorijinih anđelica Justin Gelband ipak tvrdi kako nije nemoguće istesati trbuh i otkriva najučinkovitije načine.

1. Izbjegavajte stres

“Lakše je to reći nego učiniti, no stres uzrokuje debljanje trbuha”, smatra Gelband i dodaje: “Opuštanje i meditacija pomažu kod nadutosti, pa pokušajte prakticirati ove metode barem deset do 15 minuta dnevno.”

2. Ne jedite poslije 20 sati

Gelband preporučuje pet manjih obroka dnevno.

“Završite s hranom do 20 sati. Vaš trbuh neće biti pun i moći će se opustiti dok spavate”, pojašnjava.

3. Radite kardio vježbe

“Kardio treninzi ubrzavaju metabolizam i sagorijevaju kalorije te ublažavaju pritisak na području želuca”, upozorava Gelband i preporučuje intervalne treninge visokog intenziteta.

4. Pijte puno vode

“Kad pijete dovoljno vode, pomažete organizmu da se pročisti i trbuhu da se izravna. Pijte vodu polako, gutljaj po gutljaj”, objašnjava Gelband.

5. Jedite hranu koja odgovara vašoj krvnoj grupi

Trener Gelband smatra da je 85 do 90 posto uspjeha temeljeno da izboru hrane. Preporučuje jesti hranu koja odgovara vašoj krvnoj grupi jer ćete tako izbaciti negativnu hranu zbog koje se debljate na neželjenim mjestima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara