Rihanna u novom videu pokazala utegnut trbuh, evo u čemu je tajna njene linije

Rihanna u novom videu pokazala utegnut trbuh, evo u čemu je tajna njene linije
Foto: Instagram

RIHANNA je srušila internet usporenom snimkom u kojoj pokraj bazena hoda u bikiniju. Ništa nije opisala jer prizor govori sve. Izgleda samopouzdano, ima utegnut trbuh i čvrste noge.

"Ajme, onesvijestila sam se", napisala je glumica Rutina Wesley, a fanovi nisu bili ništa skromniji na riječima i tako otkrili da je ona prava fitness inspiracija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Ako se pitate u čemu je tajna, evo odgovora.

Ima osobnu kuharicu

Slavna pjevačica i dizajnerica zaposlila je osobnu kuharicu Debbie Solomon koja vodi računa o tome da njena prehrana bude raznolika i zdrava. 

"Kad putujemo, nosim sve proteine koje možete zamisliti, a koje Rihanna jede, kao i povrće, rižu i tjesteninu", otkrila je Solomon za Bon Appetit i dodala da pjevačica obožava začine pa su curry, češnjak, luk i kumin dio svakog jela koje sprema.

Radila je s nekoliko osobnih trenera

Tijekom svog fitness putovanja Rihanna je promijenila više trenera. Radila je i s Jamiejem Grangerom uz kojeg je eksperimentirala s dizanjem utega i pliometrijom.

"Vozimo bicikle, planinarimo, miješamo sve što postoji", piše The Hollywood Reporter.

Uz Dede Lagree iskušala je fitness sprave pa je tako s vremenom pronašla rutinu koja joj najbolje odgovara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Voli svoje obline

"Imam takvu figuru da jedan dan mogu ući u tijesnu haljinu, a sljedeći tjedan ću odabrati prevelike komade", priznala je Rihanna za The Cut. 

I sama prilikom dizajniranja vlastite odjeće vodi računa o tome da neće svakoj ženi odgovarati isti komadi pa kreira odjeću za različite tipove tijela. 

"Imamo fit modele koji nose standardne tvorničke veličine, ali kada poželim vidjeti kako bi određeni komad meni pristajao, moramo ga proširiti na prsima, stražnjici ili bokovima. Zato radimo komade među kojima će svaka žena pronaći nešto što joj odgovara", pojasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Najvažnije, brine se o mentalnom zdravlju

Postoje dani u mjesecu kada je Rihanna posvećena isključivo sebi. U kalendaru ih označava slovom P.

"Prije nekoliko godina sam shvatila koliko je važno pronaći vrijeme za sebe i koliko mentalno zdravlje ovisi o tome. Ako niste sretni, nećete biti sretni ni radeći stvari koje vas inače vesele", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara