"Riješite se suvišnih kilograma jednim telefonskim pozivom po cijeni od 6,99 kn/min"

"Riješite se suvišnih kilograma jednim telefonskim pozivom po cijeni od 6,99 kn/min"
Foto: 123rf

ZAHVALJUJUĆI pojedinim astro showovima, koji se emitiraju u noćnim satima na pojedinim televizijskim programima, moguće je riješiti se suvišnih kilograma za samo 6,99 kn/min. 
 
S obzirom da je došlo vrijeme kada su se brojni pojedinci zaprepastili izgledom njihovog tijela prilikom odabira novog kupaćeg kostima navedena je mogućnost stvorila pravo oduševljenje.

Određeni su pojedinci zasigurno uložili, za njih, neuobičajeno velik napor onog trenutka kada su posegnuli za telefonskom slušalicom.

Nešto manje požrtvovni pojedinci odlučili su se poziv obaviti mobilnim telefonom te su platili nešto višu cijenu mršavljenja. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nije poznato koje sile utječu na nakupljanje suvišnih kilograma prilikom gledanja televizije uz omiljene slane grickalice i slastice, ali je više nego značajna činjenica da se navedenim silama moguće adekvatno suprotstaviti. 
 
Potrebno je platiti telefonski poziv putem kojega ćete, vjerojatno kao i pojedinci koji su se prije vas odvažili na aktivno telefoniranje, dobiti uputu da se još i više opustite u vašem naslonjaču te da ispijete čašu vode u određenom trenutku u danu. 
 
Vjerojatno mislite da je riječ o neslanoj šali, ali brojni pojedinci zaista vjeruju u navedenu mogućnost mršavljenja.Priznajte si da ste i vi jedni od brojnih pojedinaca koje je navedena informacija zainteresirala. 
 
Brojni ljudi željeli bi, osobito u ovo doba godine, imati vitko i skladno oblikovano tijelo.

Ovim putem želimo naglasiti da je, prema našem vjerovanju, za posjedovanje navedenih karakteristika tijela ipak potrebno adekvatno se naspavati, popiti više od jedne čaše vode i u slobodno vrijeme izvoditi intenzivnije aktivnosti u odnosu na obavljanje telefonskih poziva.  
 
Ne pokušavamo vas uvjeriti da se čuda ne događaju, čak štoviše, ukoliko pokušate na "tradicionalan" način smršavjeti zasigurno ćete ostati u čudu kada vidite koliki ste napor u mogućnosti uložiti. 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara