Tajne izgleda slavnih: Evo zašto Sharon Stone u 62. godini izgleda kao da ima 45

Tajne izgleda slavnih: Evo zašto Sharon Stone u 62. godini izgleda kao da ima 45
Foto: Instagram

MNOGIMA je teško povjerovati da Sharon Stone ima 61 godinu. Ova holivudska glumica redovito oduševljava pojavom na važnim događajima i dokazuje da je odabirom zdravog životnog stila moguće usporiti starenje i ostati u formi.

Naime, nakon što je 2001. doživjela težak moždani udar pa dvije godine provela ispočetka učeći hodati i govoriti, dobila je novu perspektivu na starenje i zdravlje.

“Imala sam male šanse za preživljavanje i devet dana sam bila na odjelu intenzivne njege. Ne trebam nekoga tko će me sažalijevati jer starim. Odabrala sam starjeti”, izjavila je za The Hollywood Reporter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

Stone je postala vrlo disciplinirana po pitanju prehrane, ali i tjelovježbe. Trenira četiri do pet puta tjedno, a kombinira vježbe istezanja, snage, jogu, pilates i ples.

“Ako ne stignem u teretanu, vježbam kod kuće u kadi koristeći otpor vode”, pojasnila je.

Slavna glumica izbjegava alkohol, ali i kofein te gluten. Uglavnom kuha kod kuće, a najviše se fokusira na namirnice kao što su kvinoja, leća i povrće.

Zanimljivo je da joj je inspiracija legendarni glumac Arnold Schwarzenegger s kojim je glumila 1990. godine u filmu 'Potpuni opoziv'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

“Morala sam dizati stvarno teške utege i vježbati karate zbog uloge”, prisjetila se.

Upravo ju je druženje sa Schwarzeneggerom uvjerilo da kvalitetna fitness rutina može značiti veliku životnu promjenu, a to je pravilo koje i danas slijedi.

Izgled može zahvaliti i dobrim genima, ali i ljubavi prema bližnjima s kojima provodi puno vremena te pomaganju drugima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

“Osim prehrane i fitnessa, na zdravlje utječe i dovoljno sna, duboko disanje i briga o vrtu te prakticiranje budizma. Osjećam se opuštenije kad o tim stvarima samo razmišljam”, zaključila je za WebMD.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara