The Rock je izgradio teretanu u svom domu u Virginiji. Epska je

The Rock je izgradio teretanu u svom domu u Virginiji. Epska je
Foto: Instagram

NEĆETE se isklesati poput Dwaynea Johnsona, proslavljenog pod nadimkom The Rock, ako fitness ne živite punim plućima, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Njega pak neki često prozivaju da pretjeruje jer je na nekoliko lokacija sagradio teretane kako bi uvijek mogao vježbati, gdje god da putuje na odmor ili zbog posla.

U svoju kolekciju upisao je novi željezni raj. Posljednju teretanu sagradio je u svom domu u Virginiji, a ovoga tjedna putem Instagram videa proveo je njome svoje fanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli therock (@therock)

“Moja zemlja se nalazi na zaštićenom području na kojem se odvijao Američki građanski rat pa je duh koji ovdje možete osjetiti doista snažan”, otkrio je.

“Dobrodošli u raj”, kaže na početku videa, a onda okreće kameru prema prostoru punom najrazličitijih sprava koje mu pomažu u održavanju tijela snažnim i mišićavim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli therock (@therock)

Prošle godine na setove filmova Jungle Cruise te Hobbs & Shaw sa sobom je selio i svoju putujuću teretanu. Cijeli tim ljudi bio je zadužen za prijevoz i montiranje preko 22 tisuće kilograma teške čelične i željezne opreme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara