Odgovorili smo na pitanje: zbog čega psi laju na poštare?

Odgovorili smo na pitanje: zbog čega psi laju na poštare?

Screenshot: Rumble

POTPUNO je normalna i svima poznata stvar to da psi laju na poštare čim ih ugledaju. U tim se trenucima pretvore u prave male zvijeri i ne mogu se suzdržati od režanja i vikanja. Mogli bismo reći da je lajanje na poštare psima jedan od najdražih hobija. No takve su situacije postale toliko česte da mnogi poštari odlaze na seminare na kojima uče kako se nositi s tim problemom.

Sigurno ste se pitali zbog čega to vaši čupavci rade. Psi osjećaju da su ih poštari napali i njihov dolazak shvaćaju kao nepozvano stupanje na vlastiti teritorij koji onda (potpuno prirodno) brane. Najveći problem koji psi imaju s poštarima je njihovo neprestano vraćanje. Iz pseće perspektive, lajanje je ono zbog čega poštar ode u tako kratkom roku, pa kada se poštari kroz nekoliko dana ponovno vrate, psi će ponovno lajati kako bi ih potjerali sa svog teritorija.

U ovom videu pesonja se pokušava suzdržati od lajanja, no to mu baš i ne ide. Vlasnik mu ne dozvoljava lajanje, a jadničak ispušta presmiješne zvukove jer je to jednostavno jače od njega. Pred njim je velika bitka - lajati i razočarati svog vlasnika ili se suzdržati i uskratiti si to zadovoljstvo i potrebu. Pogledajte tko je u ovoj bitci pobijedio! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara