VIDEO Ove bebe vjeverice bile su blizu smrti, no Jack ih je spasio

VIDEO Ove bebe vjeverice bile su blizu smrti, no Jack ih je spasio
123rf.com

MALA spašena vjeverica došla je u posjet čovjeku koji ju je spasio, othranio i zatim pustio na slobodu. Za vrijeme pomrčine Sunca, ova mala vjeverica bila je u totalnoj panici i došla je do Jacka, popela se na cipelu i kao zalijepljena ostala tamo.

Beba vjeverica dobila je ime Petunia. Obično nakon pomrčine Sunca puno ljudi pronađe uplašene bebe vjeverice, a i dosta drugih životinja loše reagira u to doba.

Petunia je bila u prilično lošem stanju i morala je hitno kod veterinara. Iako je bila na rubu smrti, Jack nije htio odustati i napravio je sve kako bi se što prije oporavila.

Njegovao ju je, mazio, hranio, a čak je i ispraznio ormar kako bi napravio adekvatan prostor za malu Petuniju - njenu malu šumu. Curka se polako i dobro oporavljala. No Jack nije znao što će uslijediti.

Nazvali su ga prijatelji i rekli da su nakon uragana Irme pronašli još jednu vjevericu i zamolili ga za pomoć. Naravno, on je odmah pristao.

Uz Petuniju, sada ima i Daisy, i odjednom je postao dadilja za dvije male vjeverice kojima je bila potrebna skrb 24 sata. Uz pomoć veterinara, Jack je uspješno svladao brigu za vjeverice i uživao je u svakom trenu s njima.

Kada su se potpuno oporavile, Jack je znao da je vrijeme da ih vrati u prirodu. Daisy je odmah spretno skočila na drvo, no Petunia je malo oklijevala i odlučila se vratiti u sigurne Jackove ruke.

S vremenom su se obje vjeverice naučile na život vani, ali redovno posjećuju Jacka, barem da mu samo daju pusu. Predivno, zar ne?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara