Iščekivanje postalo stvarnost: Đorđe Balašević kreće na hrvatsku turneju

Iščekivanje postalo stvarnost: Đorđe Balašević kreće na hrvatsku turneju

Screenshot: YouTube

ONO ŠTO su obožavatelji Đorđa Balaševića s nestrpljenjem iščekivali upravo postaje stvarnost. Omiljeni autor stiže u Hrvatsku, na novu koncertnu turneju.

Nakon izuzetne turneje 2010. i koncerata u Opatiji, Osijeku, Splitu i Zagrebu, Balašević dovodi svoju Panonsku mornaricu na plovidbu hrvatskim koncertnim prostorima. Onako kako je započela prošla turneja tako će započeti i nova, ovaj put pod nazivom "Osmijeh se vratio u grad", a sve je počelo na opatijskoj Ljetnoj pozornici, pod opatijskim zvjezdanim nebom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvije se godine upravo tu brod Panonskog mornara odvezao i krenuo na plovidbu našom zemljom, a sada će, s kormilom u rukama, Balašević krenuti na plovidbu morem dobrog raspoloženja. Prva luka, nakon one opatijske, bit će ona u Našicama.

Sve fanove i Đoletove poklonike zasigurno će zanimati podatak da Balašević priprema novi album, da će nove pjesme dodatno obogatiti i njegov koncertni repertoar, da će scenografija i ovoga puta biti posebna i originalna. Svi ostali detalji (datumi, ulaznice...) bit će objavljeni vrlo brzo, na press konferencijama u oba navedena grada.

A da se Đole i njegovi mornari itekako pripremaju za nove plovidbe, pokazuju još dvije snimke sa proba održanih u dvorištu omiljenog autora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara