Odbijala muža za seks, a onda joj je on poslao popis svih njezinih isprika

Odbijala muža za seks, a onda joj je on poslao popis svih njezinih isprika

Foto: Instagram, Reddit

MUŠKARAC željan seksa poslao je svojoj supruzi (na poslovni e-mail) popis na koji je detaljno zapisao svaki put kad ga je odbila za seks i usto dodao njezine isprike.

Očito mu je bilo dosta svega nakon što je unutar sedam tjedana čak 27 puta pokušao započeti bilo kakvu seksualnu interakciju, pri čemu je njegova supruga pristala samo tri puta.

U isprikama se prikazuju citati supruge uz njegove komentare u zagradama, na primjer:

"Gledam seriju". (repriza "Prijatelja") ili

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Znojna sam i osjećam se odvratno. Moram se otuširati". (To se nije dogodilo do jutra) ili
"Pokušavam gledati film". (Zaspala nakon 15 minuta) ili
"Prepijana sam, previše sam pojela".

Čitav popis objavila je sama supruga na Redditu, a nazvala ga je "nezrelim". U opisu je napisala: "Jučer ujutro, dok sam bila u taksiju na putu prema zračnoj luci, Suprug mi je poslao poruku na poslovni e-mail koji je povezan s mojim telefonom. Nikad to nije napravio, uvijek komuniciramo uživo ili preko SMS-a. Otvorila sam ga i vidjela da je u pitanju sarkastična oštra kritika u kojoj više-manje piše da mu neću nedostajati u narednih 10 dana koliko me neće biti. U njemu je zakačen bio i popis svih puteva kad je pokušao inicirati seks od 1. srpnja, zajedno sa stupcem u kojem su moje 'isprike' uz citate".

Dodala je i da joj se suprug nije javio otkad joj je poslao e-mail. Objavu je u međuvremenu zaključala, ali ona se već proširila medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara