Postoje oni koje je jako razljutio ovaj trenutak Beyonceina nastupa

Foto: Guliver Image/Getty Images

BEYONCE je bila glavna zvijezda sinoćnje dodjele MTV-jevih nagrada, zahvaljujući medleyju od 17 minuta, ali i činjenici da su joj se na pozornici u jednom trenutku pridružili i Jay Z i Blue Ivy, na što je ona zaplakala.

Ipak, niti jedan od ta dva događaja nije bio povod žestoke rasprave koja je pokrenuta na Twitteru. Ono što je razljutilo mnoge jest činjenica da se Bey "prodaje" pod feministicu, što joj je u nekom trenutku nastupa i pisalo iza leđa na velikom ekranu.

Mnogi su na Twitteru pohvalili pjevačicu što kroz popularnu kulturu promovira feminizam, ali bilo je i puno onih koji tvrde da ona nema veze s tim konceptom i da se u njega ne bi trebala dirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Beyoncein nastup je bio o feminizmu i jednakosti, a u idućoj pjesmi pjeva 'Poklonite se kučke'?!", "Beyonce, ti nisi feministica. Pjevaš da je 'on trebao staviti prsten na tvoj prst ako mu se sviđaš'. To je suprotno feminizmu", "Uspjela je preko Jay Z-ja, a još uvijek se predstavlja kao inspiracija za feminizam. A vi svi to pušite" ili "Beyonce ne može tvrditi da je feministica dok se trlja o stup. Druge izvođačice se zbog takvih stvari vrijeđa", samo su neki od komentara.

Beyonce je nedavno upravo o feminizmu kazala: "To je ekstremna riječ. Ali, pretpostavljam da sam ja moderna feministica". S druge strane, ovo nisu prve kritike na njezin račun u ovom kontekstu: optuživalo je se što je na turneju išla kao Mrs. Carter, dok je prethodno pjevala o nezavisnosti žena.

Kako god bilo, bundžije su pronašle još jedan povod za zabavu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara