U snijegu najviše uživaju klinci i psi, fotografije bijelog Jadrana izgledaju bajkovito

Foto: Zvonimir Barišin, Tom Dubravec, Vladimir Dugandžić, Vojko Bašić, Luka Gerlanc, Goran Šebelić, Admir Buljubašić, Dragan Matić, Drago Sopta, Ranko Šuvar, Ivan Klindić, Željko Šop, Jadran Babić, Ante Baranić, Ivo Ravlić/Cropix (Veliku galeriju fotografija možete pogledati ispod teksta)

DILJEM Hrvatske jučer su počele padati nove snježne pahulje. Snijegu se ponovno najviše raduju oni najmlađi, koji su od ranog jutra izvukli van saonice, te psi koji također uživaju u igri u snijegu. Svog psa u šetnju po snijegu poveo je jutros i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U Kaštel Starom i Splitu vrijeme se jutros smirilo što se tiče snijega i između oblaka se polako počelo probijati sunce, ali jak vjetar duž obale stvara velike valove. Hrpe snijega uz koje su pozirali, jednom mladom paru iz Splita činile su se kao odličan detalj za svadbene fotografije.

Snježne pahulje jutros su oko 9.30 sati, nošene jakim vjetrom, ponovno počele padati i u Zadru. Pod bijelim pokrivačem su i Makarska te Šibenik. Dugo najavljivani snijeg pao je i u Puli te su grad turisti iz Amerike, uočeni dok su razgledali pulsku Arenu, doživjeli u posve novom svjetlu. Zbog olujne bure koja puše na riječkom području kroz Bakarac je zatvorena Jadranska magistrala za sav promet. Smrznuto more i sol okovali su obalu.

> Kreativni Osječani: Pogledajte kakve su skulpture napravili od snijega

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara