AC/DC potpisali za Sony

ROCK grupa AC/DC potpisala je krajem prošle godine višenamjenski Ugovor sa Sony Music Entertainmentom. Novo partnerstvo potpisano je na duge staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovaj Ugovor nadopunjuje se dozvolom da Sony može dobiti prava na cjelokupni katalog AC/DC albuma kao što su klasični albumi: Back In Black; Live 92; High Voltage; Dirty Deeds Done Dirt Cheap; Highway To Hell čiji će se reizdani oblici već pojaviti u dućanima 18. veljače, nakon čega bi trebao uslijediti i najnoviji album pred kraj godine.

Sva ponovljena izdanja bit će obogaćena paketom rijetkih i povijesnih fotografija, te iscrpnim informacijama o svim pjesmama. Također kao nagrada-dodatak svaki naslov uključivat će Sonyjevu ConnecteD tehnologiju s kojom će se vlasnici novih/osvježenih discova moći slobodno spojiti na web site posebno kreiran za svako izdanje.

Grupa AC/DC formirana 1973 od strane braće Malcom i Angus Young najznačajni je australski rock band s bogatim platinastim i multiplatinastim nagradama diljem svijeta. Tijekom svoje dugogodišnje karijere grupa je prodala preko 140 milijuna albuma, a njezina veličina i vrijednost u svjetskoj glazbi potvrdit će se njihovim ovogodišnjim primanjem u Rock and Roll Hall of Fame u ožujku.

Svakako su ovom velikom priznanju pripomogli njihovi klasici poput «You Shook Me All Night Long», «Highway To Hell» i «Thunderstruck» svrstavši ih među najobožavanije rock bandove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara